Over ons

Grand Café Brooklyn

Aan één van de mooiste pleinen van Nederland vindt u Brooklyn Bar & Grill. Gevestigd aan de Markt in het historische centrum van Middelburg in een pand uit de 18e eeuw. Vanaf 1805 was het de thuisbasis voor herensociëteit De Vergenoeging. In 1930 werd het pand verwoest door een grote brand en vervolgens opnieuw opgebouwd. Enige tijd later vertrok de sociëteit, waarna de ABN Bank het pand betrok. Vanaf 1997 is Brooklyn Bar & Grill hier gevestigd. In de zomer is het aangenaam toeven op ons riante terras, uitkijkend over het marktplein. De zaak zelf ademt de ongedwongen sfeer van een Amerikaanse bistro.

Menukaart

De menukaart is geïnspireerd op de typische en eigenzinnige Amerikaanse keuken. Divers en internationaal als deze is, kunnen lokale klassiekers en Zeeuwse lekkernijen natuurlijk niet ontbreken. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner. Op onze lunchkaart vindt u onder andere een diversiteit aan sandwiches en salades. De dinerkaart kenmerkt zich door diverse vis- en vleesgerechten die worden bereid op onze Mibrasa houtskool grill. Onze specialiteiten zijn bijvoorbeeld Amerikaanse burgers en malse spare ribs. De drankenkaart
herbergt een grote diversiteit aan (speciaal)bieren, wijnen en heerlijke cocktails.

Gezelschappen 

Op de bovenverdieping vindt u Brooklyn Heights. Een stijlvol ingerichte ruimte met een eigen bar en grill. De mogelijkheid bestaat om hier met groepen te dineren of bijvoorbeeld een besloten feestavond te organiseren.

Brooklyn Heights

Op de bovenverdieping van Brooklyn vindt u Brooklyn Heights, een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen of groepsarrangementen. Geïnspireerd door de stijlvolle en trendy wijk Brooklyn in New York, is deze ruimte een mooi decor voor iedere bijeenkomst.

Zakelijke bijeenkomsten
Brooklyn Heights is volledig door u af te huren en biedt de mogelijkheid om groepen tot 100 gasten te ontvangen, midden op de markt van Middelburg, vlakbij alle belangrijke locaties in de binnenstad. Van onze gasten horen wij regelmatig terug, dat de centrale ligging, mooie locatie en afmeting van de ruimte een grote pré zijn. Voor het afhuren berekenen wij geen extra kosten (vanaf 30 personen).

Met regelmaat ontvangen wij zakelijke groepen die bij ons komen vergaderen, vaak gecombineerd met koffie en heerlijk Honeypie gebak, een borrel, lunch of diner. Brooklyn Heights biedt ruimte voor borrels tot 100 gasten, diners en lunches tot 60 gasten. De ruimte is uitgerust met een eigen bar en grill, AV apparatuur en benodigdheden voor uw zakelijke bijeenkomst, zoals flip-overs, schrijfwaren, etc) zijn aanwezig. Wij kunnen uw bijeenkomst zowel een Amerikaans als een Zeeuwse tintje geven. De aankleding van Brooklyn Heights en onze menukaart, bieden deze flexibiliteit.

Informatie

 Grill Brooklyn Middelburg

Mibrasa houtskool bbq

De liefhebbers en kenners weten dat oerkoken met vuur hot is. Brooklyn Bar & Grill kookt op de Ferrari onder de barbecue ovens: de Mibrasa Grill. De beste gesloten grilloven op de markt, waarmee topchefs over de hele wereld hun gerechten mee bereiden. Gerechten met vlees of vis worden extra smaakvol en ruiken heerlijk. Authentiek, helemaal van deze tijd en extreem lekker!

De grillgerechten op onze menukaart worden allemaal op de Mibrasa grill bereid. Komt u met een gezelschap bij ons eten? Ook dan bereiden wij u grillgerechten op authentieke wijze.

Reserveren

Reserveren

Wij verzoeken u bij het maken van een reservering alle richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. 

In deze periode kunnen wij alleen reserveringen voor ons restaurant aannemen indien dit voor een lunch of diner is.

Indien u wilt komen borrelen dan hoeft u niet te reserveren en kunt u gewoon op ons terras plaats nemen. Het is op dit moment niet mogelijk om een plaats in ons restaurant te reserveren voor een borrel. 

Bij gezelschappen van 3 personen of meer zit u alleen aan 1 tafel indien u uit het zelfde huishouden komt. Is dit niet het geval dan zal er tussen de stoelen 1,5 meter afstand aangehouden moeten worden.

We rekenen op uw medewerking zodat dit voor u en voor ons een gezonde werkbare situatie blijft.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden