Trouwen

Het gotische stadhuis van Middelburg is een gewilde locatie om in het huwelijksbootje te stappen. Gelegen aan de Markt, maakt dat Brooklyn een ideale locatie voor een receptie, diner of feest na de ceremonie.

Brooklyn Heights
Onze bovenverdieping is een aparte ruimte met eigen bar en grill, waar de festiviteiten ongestoord plaats kunnen vinden. De ruimte is sfeervol ingericht en bovendien volledig uitgerust. Iedere bruiloft is uniek en daarom doen wij u graag een passend voorstel aan de hand van een persoonlijk gesprek. Zo heeft u een goed beeld van de zaak en kunnen wij u een customized offerte aanleveren.

Trouwen Brooklyn MiddelburgWilt u bijvoorbeeld ontvangst met bubbels? Welke hapjes had u in gedachte? Zijn er wensen wat betreft decoratie? Geef ons uw vertrouwen en wij regelen uw trouwdag van A tot Z. Onze gastvrije bediening zal er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te bezorgen.
I think i wanna marry you!

Informatie aanvragen

 

Reserveren

Wij verzoeken u bij het maken van een reservering alle richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. 

In deze periode kunnen wij alleen reserveringen voor ons restaurant aannemen indien dit voor een lunch of diner is.

Indien u wilt komen borrelen dan hoeft u niet te reserveren en kunt u gewoon op ons terras plaats nemen. Het is op dit moment niet mogelijk om een plaats in ons restaurant te reserveren voor een borrel. 

Bij gezelschappen van 3 personen of meer zit u alleen aan 1 tafel indien u uit het zelfde huishouden komt. Is dit niet het geval dan zal er tussen de stoelen 1,5 meter afstand aangehouden moeten worden.

We rekenen op uw medewerking zodat dit voor u en voor ons een gezonde werkbare situatie blijft.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden